Wil jij zelf tuinmeubelen maken?

doe het zelf tuinmeubelenDoe-het-zelf tuinmeubelen. Ik blijf het mooi en leuk vinden. Het geeft je tuin een eigen, persoonlijke sfeer. Net zoals je dat in je huis wilt.

Toen mijn man en ik voor het eerst gingen samenwonen (en ik ineens na jaren wonen in studentenhuizen en bovenwoningen weer ‘een eigen tuin had’) wilde ik dus ook dolgraag een steigerhouten tuinset. En dan het liefst dus eentje van doe-het-zelf tuinmeubelen.

Het werd een vergrijsde steigerhouten tuinset die eigenlijk te groot was voor ons terras, maar wat was ik blij!

Ik ben overigens sowieso blij met een man die wat ik verzin allemaal kan ‘doe het zelven’. Tuinmeubelen of wat dan ook. Dat mag ook weleens gezegd.

Zelf tuinmeubelen maken?

Wil jij ook doe-het-zelf tuinmeubelen? Of wil jij net als ik dat je geliefde voor jou ‘doe het zelf tuinmeubelt’? Dan vond ik voor jou echt een superhandig product.

Timmerman (en doe-het-zelver) Fred was zo handig om een pakket met bouwtekeningen voor doe-het-zelf tuinmeubelen samen te stellen. Hierin vind je superhandige kant-en-klare bouwtekeningen voor jouw gewenste tuinmeubelen.

Maar dat niet alleen. Naast doe-het-zelf tuinmeubelen vind je in het pakket nog zo’n 10.000 andere handige bouwtekeningen. Denk aan deuren, konijnenhokken, kinderkamers, kapstokken, brievenbussen, gereedschapskisten, houten letters, bureaus en zelf bijenkassen.

Je kunt hezelf tuinmeubelen makent zo gek niet bedenken of er is een bouwtekening van. Ik vind dat echt een onmisbaar pakket voor de doe-het-zelver. Superhandig toch! Zo kun je sneller en eenvoudiger doe-het-zelf resultaten behalen.

Doe-het-zelfpakket

Onze doe-het-zelf tuinmeubelen zijn inmiddels versleten. En dat is maar goed ook, want mijn man maakte ze zonder bouwtekening. En sorry schat, maar dat was wel een beetje te merken. De stoelen wiebelden en waren bovendien niet te tillen. Als je je stoel verschoof, wist de hele straat dat je klaar was met bbq-en.

Voor het volgende project doe-het-zelf tuinmeubelen zal ik mijn lief dan ook Freds bouwtekeningen cadeau doen. En dan vraag ik meteen of hij ook een bankje voor onder ons afdak en een ombouw voor die lelijke klikobakken maakt.

Ik ben blij met Freds doe-het-zelfpakket. En mijn man hopelijk ook.

Wat ga jij als eerste maken? Die doe-het-zelf tuinmeubelen? Of ben je nu juist geïnspireerd geraakt om iets anders dan tuinmeubelen te maken? Mocht je overigens twijfelen over een ronde eettafel; Je leest in dit eerder verschenen blog alle voordelen en nadelen van een ronde eettafel. 

Laat je het me weten? Ik ben heel benieuwd! 

Trouwens, ben jij niet zo'n doe-het-zelver? Dan koop je toch gewoon een kant-en-klaar tuinmeubel? Minder persoonlijk, maar daarom niet meteen minder mooi hoor! 

 interieuradvies fredsbouwtekeningen-voorbeelden

 

 

 

 

 

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf negen in cijfers: