Wil jij een handige werkplek thuis?

interieuradvies Bureau inspiratie 3Sommige ruimtes in huis hebben verschillende functies. Zo is mijn eigen keuken een teken-, klei- en kletsplaats. Ik kan me ook wel voorstellen dat je toch wel heel graag een aparte werkplek hebt. Die bureaus nemen alleen altijd zoveel ruimte in. Dat hoeft dus niet! Er zijn leuke manier om te zorgen voor een klein, maar functioneel bureau. 

Werkplek neemt teveel ruimte in? 

Wat kun je doen als je wel graag een werkplek in je huis wilt, maar daar niet zoveel ruimte voor hebt? Best veel. Ik heb verschillende leuke ideeën voor je bij elkaar verzameld. Je kunt vast wel een plekje vinden voor een van deze leuke bureautjes. Of misschien ben je wel heel handig en ga je zelf aan de slag! 

Zelf ben ik erg slecht in me concentreren als er allerlei mensen om me heen bewegen. Maar misschien ben jij juist wel heel goed in werken in die reuring. Dan zijn deze kleine werkplekken in huis voor jou echt ideaal. Zo heb je in bijvoorbeeld je woonkamer toch je eigen, fijne plekje. Voor je studie of het betalen van de rekeningen of omdat je dol bent op online winkelen. En bovendien: zo kun je er ook voor zorgen dat je kinderen gezellig beneden achter dat scherm kruipen. Heb je toch nog een beetje contact met ze terwijl ze monsters verslaan of autoracen. Zo sla je twee vliegen in een klap. Of drie zombi's, dat kan ook. 

Ik ben heel benieuwd naar jouw kleine, maar fijne werkplek. 

interieuradvies Bureau inspiratie 1interieuradvies Bureau inspiratie 2

interieuradvies Bureau inspiratie 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto 1: http://www.trendhunter.com, Foto 2: http://www.homegoods.com, Foto 3: http://her-creative.com/, Foto 4: https://www.rugknots.com

 

 

 

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf negen in cijfers: