Wat kan Studio Loenz voor jou betekenen?

interieuradvies keep calm interior designerKen je dat? Dat je op vakantie nieuwe mensen leert kennen? En dat we allemaal juist even niet aan het werk willen denken en dan toch altijd vragen: “Wat doe jij zoal in het dagelijks leven?”.

Typisch eigenlijk.

Ook mij werd tijdens mijn vakantie gevraagd wat ik zoal deed. En toen ik dat vol enthousiasme vertelde, bedacht ik dat wat soms voor jezelf heel vanzelfsprekend is, dat voor een ander helemaal niet hoeft te zijn.

Want, wat doe ik als interieuradviseur en -ontwerper nou vooral? 

Vlak voor mijn vakantie rondde ik een aantal projecten af. Projecten, dat klinkt eigenlijk helemaal niet zo gezellig. Met projecten bedoel ik wat andere ondernemers klussen noemen. Of opdrachten.
Maar wat kan dat dan zoal zijn?

Kleuradvies
Klanten die een schitterend nieuwbouwhuis aan het bouwen zijn, hielp ik bij het maken van de juiste kleurkeuzes. En dan gaat het echt om specifieke, precieze kleuren. Dus om de juiste kleurnummers en kleursamenstellingen.
Met deze klanten zocht ik onder andere samen uit welke kleur muren, kozijnen en gietvloer prachtig bij elkaar zouden passen in hun moderne interieur. Daar namen we bovendien ook de juiste kleurkeuzes voor raamwering en meubilair in mee.

In dit geval ging het dus vooral om advies en niet om een getekend ontwerp.

interieuradvies moodboard joke en roelinterieuradvies plattegrond joke en roel

 

 

 

 

 

Interieurplan
Ook hielp ik onder andere een leuk stel bij het bepalen van de juiste sfeer voor hun nieuwe woning. De kinderen de deur uit, nieuw huis, nieuwe vorm van leven. En daar hoorde ook een nieuw interieur bij.
Samen bepaalden we de juiste sfeer, stijl en kleurnuance. Hiervoor ontwierp ik een moodboard en maakte een 2d-indeling passend bij hun wensen.

Zo kunnen ze met z’n tweeën gericht op zoek naar de juiste meubels en aankleding van hun woning.

Interieurontwerpinterieuradvies 3d esther en jeroen
Van een jong gezin uit Zwolle kreeg ik de vraag mee te denken bij de indeling van hun nieuwe thuis. De originele architectuur zorgde voor wat lastige indelingshobbels. Bovendien kwamen ze samen niet tot een sfeer en stijl waar ze allebei echt blij van werden. Zij zocht naar knusheid, hij houdt vooral van zwartwit en strak.
Na onder andere een uitgebreide inspiratiesessie kwamen we tot een interieurontwerp waar ze samen heel enthousiast van werden. Nu kunnen ze stapsgewijs aan de slag met het uitzoeken van de juiste meubels en accessoires.

interieuradvies collage esther en jeroen 2

Mijn werk als interieuradviseur en interieurstylist is daarom heel divers. Het gaat van kleuradvies, tot indelingsplannen, tot samen shoppen met klanten, tot een uitgebreid interieurontwerp met materialenplannen en meubeladvisering. Oh, en zo nu en dan richt ik ook nog leegstaande ruimtes en woningen in voor bijvoorbeeld fotoshoots.

De vraag “wat doe jij zoal?” is daarom eigenlijk niet in het kort te beantwoorden. Gelukkig ben ik er zelf zo uitbundig over dat ik er graag in geuren en kleuren over vertel.

Wil jij graag weten wat ik voor jou en jouw (t)huis kan betekenen? Neem dat vooral contact met me op. Ik help je meer dan graag!


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf dertien in cijfers: