Wat is interieuradvies?

interieuradvies moodboard henk en theoInterieuradvies, wat is dat nou precies? Dat ga ik je uitleggen!

Natuurlijk hoop ik dat je op mijn website en ook via bijvoorbeeld mijn Facebookpagina enorm geïnspireerd raakt om van jouw huis een echt thuis te maken. Niets is zo fijn als letterlijk thuiskomen op een plek die helemaal bij jou past.

En natuurlijk help ik je graag om bijvoorbeeld een basis te leggen of misschien wel een compleet uitgewerkt nieuw interieurplan voor je te ontwerpen. Of wil jij graag een goed uitgedacht kleuradvies? Dat kan allemaal.

Interieuradvies is altijd maatwerk. Alleen al in Zwolle waar ik mijn kantoor heb, zijn zo’n 57000 huishoudens. En zoveel mensen, zoveel wensen.

Eerst de basis: dat ben jij! 
Maar als ik voor jou aan de slag mag, beginnen we altijd met hetzelfde uitgangspunt: ik wil jou leren kennen. Als ik niet weet wie jij bent (en de personen waar je je huis mee deelt), als ik je wensen en smaak niet in kaart kan brengen, dan kan ik nooit een passend thuis voor jou mee creëren. Jij bent uitgangspunt.

Om dat te ontdekken, doen we samen inspiratiesessies. Hierin kom ik op een efficiënte manier te weten wat voor jou belangrijk is in je interieur.

Meestal maak ik daarvan een moodboard. Wat overigens iets heel anders is dan een collage.

Een moodboard is wat het woord al zegt; een sfeerbeeld voor je inrichting. In tegenstelling tot een collage zie je hierop nog geen banken, stoelen, vazen of gordijnen e.d. Daarvoor is het nog te vroeg. Eerst zetten we een richting uit.

De sfeer, de stijl, de kleuren. Als jij van dat moodboard blij wordt, weten we dat we op de goede weg zijn.

Samen verder
Zodra die basis staat, kunnen samen verder werken. En dat kan op verschillende manieren. Geheel naar wens. Ik kan een plattegrond op maat voor je maken in 2d of in 3d. Ik kan een exact kleurenschema maken voor onder andere je schilderwerk of stoffering (dus niet ‘blauw’ en ‘wit’, maar precies welke blauw- en wittint). Maar we kunnen ook samen gaan shoppen, zodat ik je kan helpen de juiste keuzes te maken (en miskopen te voorkomen). Of ik geef je tips en ideeën waarmee je zelf passende meubels en accessoires kunt vinden.

Kortom; voor een goed interieuradvies zorg ik eerst dat ik jouw smaak en wensen duidelijk in beelden kan vertalen. Daarvoor kom ik bij jou thuis langs. Of dat nou in Zwolle is of niet maakt natuurlijk niets uit. Maar ik moet vanzelfsprekend wel zien in welk huis we jouw thuis gaan maken.

Daarom is een goede voorbereiding op onze eerste kennismaking altijd handig. Zo houd je zelf de touwtjes in handen. Hoe je zo'n eerste ontmoeting goed voorbereid, daarover lees je meer in dit blog.

Uiteraard kost een eerste kennismaking je alleen een kop thee. Zonder koekje, dus dat valt weer mee, toch. Tot gauw!

Groetjes!

Janna

Maak nu een afspraak 

 

 

interieuradvies moodboard Corneline

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf tien in cijfers: