Het liefst werk ik met mensen die graag zelf de regie houden, maar net dat zetje nodig hebben om het veranderen van hun interieur ook echt te gaan durven. Of beter: te gaan doen! 

Maak nu een afspraak 

 

Het lastige met verandering is vaak dat het langzaam gaat. En dat zie ik terug in de interieurkeuzes. Een begin is zo gemaakt; dingen worden wat verschoven, een nieuwe bank gekocht, dat toffe kleurtje is op de muur geschilderd. Maar het is er eigenlijk niet beter op geworden. 

interieuradvies happy homeMisschien zelfs wel slechter. Enkele elementen veranderen kan helpen, maar vaak kijk je dan alleen naar die losse elementen. Die ene bank kan heel mooi zijn. En die stoelen ook. Maar het is goed mogelijk dat ze samen juist niet tot hun recht komen. En net als met zoveel dingen: doe je het maar half, of tussendoor, of even snel: dan komt het niet goed. Want je zit met een interieur waar je eigenlijk nog ongelukkiger van wordt. Het past niet meer bij je oude, maar ook nog niet genoeg bij je nieuwe ik. En dan ben je nog verder van huis. 

Het is eng om echt een nieuwe weg in te slaan. Maar het betekent ook niet dat je alles moet veranderen hoor! Zolang je ervoor zorgt dat je het grote geheel niet uit het oog verliest.

Dus eigenlijk: je totale zelf!

Janna heeft een stylingplan gemaakt bij de verbouwing van ons appartement. Zelf vonden we het lastig om goed in te schatten hoe alles er straks uit zou komen te zien. En we waren bang dat we achteraf zouden denken 'dat hadden we anders moeten doen'. Je tekent wat, je schuift, maar het blijft moeilijk visualiseren. Hoeveel A4-tjes je ook op de grond uitlegt om een idee te krijgen...

Omdat Janna netjes en gestructureerd werkt volgens een duidelijk stappenplan, krijg je gedurende het proces al zicht op het totaalplaatje. Dat is heel handig bij uitzoeken van de juiste spullen; je kunt het plaatsen in een groter geheel en durft ook ‘buiten je eigen lijntjes te gaan’. Janna begeleidt je, maar je houdt zelf de regie. Je huis is een weerspiegeling van wie je bent, van hoe je je wilt voelen. Door dat door te trekken in je interieur zorg je er samen echt voor dat je al heel snel dat gevoel hebt ‘ik ben lekker thuis’.

- Theo van Unen 

Redenen om te kiezen voor interieuradvies van Studio Loenz:

 • Je wilt een interieur dat past bij je manier van leven
 • Je wilt een interieur dat past bij je hele gezin
 • Je wilt een huis dat je omarmt, dat past bij wie je nu bent
 • Je wilt sfeer waarin iedereen zich echt fijn voelt
 • Je wilt graag kleuren die je de rust brengen waar je thuis zo'n behoefte aan hebt
 • Je wilt na jaren hetzelfde eindelijk eens echt een uniek ‘thuis’ creeëren waarin je jezelf kunt zijn
 • Je wilt een indeling die klopt en veilig voelt
 • Je wilt bevestiging van je ideeën en plannen


Kortom: Je wilt niet meer naar huis gaan, je wilt thuiskomen!  

Neem nu contact op

 

Natuurlijk is het spannend om met je inrichting aan de slag te gaan. En om een ‘buitenstaander’ mee te laten denken. Over wie jij bent. Over wat jij uit wilt stralen. Over waar jij je echt prettig bij voelt. 

Juist door een ander (met een geoefende) en originele (loenz-)blik naar jou en je huis te laten kijken, zorg je ervoor dat je wat buiten je eigen kaders kunt en wilt gaan. Zonder je grenzen over te gaan! Het geeft je een open, frisse blik. En bevestiging.

Als je alles bij het oude laat:  

 • Dan blijf je ‘naar huis gaan’ maar zul je nooit echt ‘thuiskomen’
 • Dan blijf je maar nadenken over ‘wat zouden we nou kunnen doen’
 • Dan vind je nooit de rust
 • Dan heb je nooit het gevoel een thuis te hebben dat je omarmt
 • Dan zit je elke dag (elke dag!) in een omgeving die niet bij jou past
 • Dan blijf je ontevreden


interieuradvies quote doorHoe lang ga jij nog uitstellen jezelf te laten zien? Je bent het waard om thuis te komen op een plek die echt bij jou past! Je bent toch aan jezelf (en je geliefden) verplicht het mooiste uit het leven te halen! En elkaar het mooiste te geven! Dan is het toch stom als je daar op de plek waar je het meest samen bent, juist niet voor zorgt.

We werken allemaal zo hard voor een mooi leven, een mooie toekomst: maar thuis gaan we zitten op een stoel met een te harde zitting. Of staren we naar een muur die het uitzicht op wat mooiers blokkeert. 

Waarom zou je?!

Ik help je heel graag de juiste keuzes te maken waardoor je weer een interieur krijgt dat je omarmd als je beste vriend.  

Neem jij de regie in handen, dan vertellen we samen jouw verhaal!

 

Mensen met wie ik al eerder mocht werken waren stuk voor stuk mensen die:

 • Stoer op zoek durfden gaan naar hun eigen kaders
 • Dichtbij zichzelf bleven en wars waren van hippigheden, trends en andere voorbijgaande dingen
 • Het in hun drukke leven heerlijk vonden eindelijk de ruimte en rust te vinden waar ze thuis zo'n behoefte aan hadden
 • De nodige humor hadden en niet bang zijn voor een knipoog en dat tikkeltje ‘net even anders’
 • Open en eerlijk zichzelf lieten zien waardoor ik het mooiste in hen naar boven kon halen en dat kon vertalen naar een passend thuis
 • Het lef hadden zichzelf te laten zien in de keuzes voor hun interieur


Doe de voordeur open en stap in je eigen verhaal!

Neem nu contact opinterieuradvies DSC7787-bewerkt

Voor ons nieuw te bouwen huis hebben wij Janna vooral om kleuradviezen gevraagd. Janna kan heel goed onderbouwen waarom iets juist wel of niet verstandig is om te doen binnen jouw woonwensen. Ook als je zelf al heel veel ideeën hebt. Ze is eerlijk en puur. En ze kijkt naar het grotere geheel. Hoe past het bij elkaar en wordt het totaalplaatje kloppend. Want een kleur kan heel mooi zijn, maar bereik je er ook het gewenste effect mee? Daardoor krijg je het lef om dingen ook echt te gaan doen. We zijn heel blij dat we het advies ter harte hebben genomen, want het is echt thuiskomen nu. Ondanks onze verschillende smaken, komt alles toch samen. Het was al een mooi huis, maar nu is het ook echt óns huis!

- Eddy de Jong