Vintage cadeau

interieuradvies IMG 5179Onlangs stond ik op een bruidsbeurs met al mijn mooie vintage producten. Wat was het leuk om al die toekomstige bruiden en hun vriendinnen, moeders of verloofden te kunnen laten zien hoe zij hun gewenste ‘Pinterest-bruiloft’ eigenlijk heel eenvoudig zelf kunnen realiseren. En wat is het toch altijd fijn als mensen je producten waarderen en de nodige ‘oeh’s en aah’s’ uitgesproken worden bij je stand. Heerlijk!

Met het verhuren van vintage decoratie kan ik daardoor nog meer mensen blij maken naast mijn werk als interieurstylist! Een cadeautje! Nog leuker is het om zelf cadeautjes uit te delen! Een schitterende vintage spiegel in dit geval. Tijdens de beurs konden bezoekers een plaatje (uiteraard!) uitknippen uit een tijdschrift dat voor hen symbool stond voor de liefde. Zo vingen ze hun eigen liefde dus in beeld  ♡ Net zoals ik altijd voor mensen mag doen wanneer ik hen verhaal mag vertalen naar plaatjes. 

Lianne won met haar alsomvattende opmerking ‘Liefde is als… thuiskomen’.

En dus mocht ik begin deze week bij haar thuis langs komen om de spiegel te overhandigen. Al kon ik er eerlijk gezegd wat moeilijk afstand van nemen natuurlijk. 

Van harte gefeliciteerd Lianne! Wat geweldig dat jij er op jouw beurt je beste vriendin weer heel gelukkig mee gaat maken. Zo zorgt één enkele spiegel voor heel veel blije mensen. Hoe mooi is dat?!

interieuradvies IMG 5162 kopieinterieuradvies IMG 5171 kopie 2interieuradvies IMG 5173 1interieuradvies IMG 5179

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf acht in cijfers: