Al tijdens je trouwdag op reis!

interieuradvies reizen 3aDoor: Margriet Smit

We zitten midden in de zomer, een periode waarin veel mensen vakantie hebben. Vakantie betekent ook vaak reizen. Reizen in eigen land of over de hele wereld. Sommige mensen gaan 1x per jaar op reis en anderen gaan zo vaak mogelijk.

Het onderwerp reizen leent zich ook super als thema voor de styling van je bruiloft of ander feest:

  • Je kan het heel mooi verwerken in je trouwkaart; in de vorm van een vliegticket of landkaart als achtergrond
  • Aankleding van de tafels
  • Vorm van het gastenboek
  • Versiering van de ruimte
  • Bedankjes
     

Hieronder zet ik een aantal ideeën voor je op een rijtje

Styling van de locatie
Als je zelf veel reizen hebt gemaakt, heb je ongemerkt al heel veel spullen die je kunt gebruiken. Dit maakt de styling van je bruiloft alleen maar persoonlijker. Denk aan alle foto’s die je hebt gemaakt. Druk deze in het groot af en hang ze op. Een muur vol herinneringen.
Er zullen altijd gasten zijn die er ook zijn geweest of erheen willen. Dit geeft leuke gesprekken. Ook tussen gasten die elkaar misschien minder goed kennen.

Als je veel hebt gereisd, zal je ook veel reisgidsen hebben. Heel leuk als styling van de tafels, de kadotafel of bij het gastenboek. En dat ze wat versleten zijn of er staan aantekeningen in; dit geeft alleen maar meer sfeer en een vintage look!

Tafelschikking
Wat ik zelf erg gaaf vind is een prachtige wereldkaart. Hier blijf je altijd naar kijken.interieuradvies reizen 2

Heb je een diner met meerdere tafels, geef dan elke tafel de naam van een land (bv. Waar jullie op reis zijn geweest). Op de wereldkaart prik je op dat land een briefje waarop je de namen zet van de gasten voor die tafel. Zo kan iedereen voor zichzelf zien waar ze zitten.

Elke tafel kun je aankleden met reisgidsen en souvenirs uit dat land.

Je kunt landkaarten als lopers gebruiken voor op de tafel. En in de vorm van een kofferlabel creëer je originele naambordjes.

interieuradvies reizen 4Gastenboek
Hiervoor kun je van landkaarten vliegtuigjes vouwen. Gasten kunnen daar iets inschrijven, terugvouwen en in een koffertje stoppen. De tafel waar dit op staat, kun je nog verder stylen met een wereldbol, andere koffertjes en uiteraard bloemetjes!

En als afsluiting geef je al je gasten een kompas mee als aandenken. Hiermee kun je symbolisch aangeven dat je hoopt elkaar nooit kwijt te raken.

Heb jij nog meer ideeën?
Of zou je graag een ander thema uitgewerkt zien, laat dan een bericht achter hieronder.
Of mail me via www.puurtrouwen.com/contact

Foto 1 en 3: Eigen foto's van Puur Trouwen. Foto 2: blogdiel.blogspot.it

 

 

BewarenBewaren


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf vijftien in cijfers: