Top 5 moederdag cadeau tips

moederdagcadeau tip lamp zuiverOp zoek naar een cadeau voor moederdag? Dat hoeft niet moeilijk te zijn hoor! Ik stelde mijn top 5 cadeautjes voor je samen. Allemaal onder de 50 euro. Kun je je moeder zondag extra verwennen. Of je man en kinderen nog even dit blog laten lezen natuurlijk…

“Als moeder lacht, is heel het huis vol vreugde,” zong mijn moeder altijd.

En dat is helemaal waar.

Met deze top 5 Moederdag cadeautips tover jij vast en zeker een lach op moeders gezicht. En trouwens, wat je echt leuk vindt, kun je uiteraard ook gewoon lekker voor jezelf aanschaffen. Of voor die lieve vriendin, je zusje, je buurvrouw of de oppas. Want niet alleen moeders houden er natuurlijk van om verwend te worden.

Top 5 cadeautips Moederdag

  1. Zet je moeder met Moederdag in de spotlights met dit supermooie lampje van Zuiver. Ik vind de tweeledigheid van deze lamp zo mooi: subtiel en rank en tegelijk zo stoer vanwege het beton. Net als een moeder: kwetsbaar en sterk tegelijk.

moederdag cadeau tip e-book

 

  1. Deze moeder wordt altijd heel vrolijk van lekker in de tuin bezig zijn. Ik ben er helaas alleen stukken minder goed in dan mijn moeder die het van haar moeder wel mee kreeg. Sterker nog: ik doe dus gewoon maar wat.

Dit e-book Snoeien en Bloeien is echt een aanwinst! Per seizoen wordt stapsgewijs omschreven welke stappen je moet zetten voor een schitterende tuin. En wedden dat moeder dan weer lacht! 

moederdag cadeautip monochrome home

  1. Kleur brengt vreugde en vertier. En toch word ik zelf heel gelukkig van mijn eigen monochrome home (met een toefje roze). Dit boek is een aanrader voor wie van een stoer zwart-wit interieur houdt. Prachtige voorbeelden vol inspiratie!

 

moederdag cadeautip lightbox

  1. Zeg het met woorden! Vertel je moeder met deze lightbox dat zij die liefste, leukste en grappigste is. En zij past de tekst aan wanneer ze maar wil. Superleuk toch?! 

 

moederdag cadeautip theepot

  1. Geen thee, geen vreugde. Thee is de brandstof waarop ik vooruit kom.

En dus drink ik het het liefste uit mooie kopjes en theepotten. Deze gietijzeren Japanse theepot vind ik echt schitterend. En is je moeder nou niet zo'n theedrinker; hij staat ook gewoon heel mooi decoratief te wezen op de kast als je wilt hoor. 

 

moederdag cadeautip fluitketel le creuset

Als bonustip geef ik je dan ook nog deze prachtige fluitketel van Le Creuset als tip mee. Voor als je meer te besteden hebt dan 50 euro. Als bij mij thuis hierin het water kookt en de ketel vrolijk fluit, weet ik dat ik echt thuis ben.

 

 

Ik wens je een heel fijne Moederdag!

lifestyle

 

BewarenBewaren


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf acht in cijfers: