Wie ben ik? 

Dankzij mijn eigen lef om dromen om te zetten in daden kan ik nu elke dag doen waar ik echt gelukkig van word: mensen helpen een thuis te creëren waar ze (weer) echt gelukkig zijn!

Al zolang ik me kan herinneren, vang ik gevoelens in beelden. Bij een emotie hoort bij mij automatisch een beeld. Bij een beeld overigens ook automatisch een emotie.

Natuurlijk was ik als kind altijd al bezig met het verbouwen van mijn slaapkamer en altijd reuze nieuwsgierig naar de huizen van mijn vriendjes en vriendinnetjes. Maar mijn liefde gaat vooral naar het vertellen van verhalen. Met plaatjes, die daarvoor nog geschikter zijn dan woorden. Het is dus logisch dat ik koos voor opleidingen binnen de media en regisseur werd. 

Hard werken vind ik heerlijk en ik maakte lange draaidagen. Superleuk, maar het slokte al mijn tijd op. Toen kwam ik thuis te zitten vanwege een zware zwangerschap. En merkte ik dat ik daar helemaal niet thuis kwam. Ik vertelde voortdurend verhalen voor en over anderen, maar mijn eigen verhaal lag als twee doffe kussentjes in een hoekje van de bank.

In eerste instantie ben ik uit verveling wat dingen gaan veranderen. En kleine wijzingen zorgden al voor grote veranderingen in mijn gevoel van ‘thuis zijn’. Uit nieuwsgierigheid ben ik de opleiding Interieurstyling aan de Interieuracademie gaan doen.

En daar bleek ik goed in! Ik geef jou interieuradvies in Zwolle en in de verre omgeving.

Janna is iemand die humor combineert met haar professionele en eerlijke advies. Dit was voor ons erg fijn omdat je interieur heel persoonlijk is en het niet altijd makkelijk is om je hierover te laten adviseren. Dankzij het aandachtig luisteren naar onze persoonlijke wensen en de relaxte sfeer, heeft Janna ons een goed en helder stylingadvies kunnen geven. Dit is voor ons een eyeopener geweest omdat je zelf niet altijd bepaalde keuzes durft te maken die zo dichtbij je gevoel staan. Wij waren blij verrast hoe ze onze verschillende smaken heeft kunnen combineren naar een stijl die ons beide bevalt! Just do it

Robert Visser

Om mensen echt helemaal vanuit mijn tenen en fulltime met mijn eigen ideeën te kunnen helpen ben ik voor mezelf begonnen.

Vrijheid om echt te kunnen doen waar mijn klanten behoefte aan hebben kan alleen onder mijn eigen ‘Loenz-vlag’ want een andere manier haalt niet alles uit mezelf. En daarmee dus ook niet jouw verhaal naar boven.  

interieuradvies  DSC7813-bewerktAls kind koos ik altijd al mijn eigen pad. Nooit ben ik meegegaan in hippigheden. Tussen alle merkkleding op het gymnasium koos ik voor wat ik zelf mooi vond en spoot mijn schoenen met een spuitbus van de Hema in een andere kleur. Nu leer ik mijn kinderen dat niet alle blaadjes groen zijn en niet alle bloemen rood. Jezelf (mogen) zijn is de belangrijkste les die ik hen kan leren.

Dat ik nu alweer een aantal jaren voor zoveel lieve en leuke mensen een thuis mag creëren vind ik zo geweldig! Hoe mooi is het dat je terugkrijgt dat dankzij jou ‘naar huis gaan’ weer echt als ‘thuiskomen’ voelt. Dat iedereen in het gezin zich weer prettig voelt. Dat huizen weer veilige havens zijn, rustpunten en passen als een jas. Daar ben ik zo dankbaar voor.

Plaatjes maak ik het liefst van binnenuit. Daar zit het gevoel. Daar komen de echte verhalen naar boven. Dat maakt jouw uniek. Als jij de regie houdt, mag ik dan mee jouw scenario schrijven?

 

Vertel me je verhaalinterieuradvies janna2 

Janna’s ideeën zijn inspirerend en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Bovendien werkt ze duidelijk en gestructureerd en geeft je veel eigen ruimte. Zo hielden we zelf inspraak gedurende het gehele proces. Dat gaf vertrouwen en zorgde bovendien voor een gemoedelijke sfeer. Wij wilden een eigen, unieke uitstraling voor ons bedrijf. Janna heeft onze identiteit goed vertaald in materialen, vormen en kleuren.

Dankzij Janna hebben we nu een pand dat ons merk naar buiten draagt. Het is prettig om onze klanten hier te kunnen ontvangen. We kunnen ze verwelkomen in een pand dat echt bij ons past en uitstraalt wie we zijn.

Nathalie van der Veer - NuVinci Cycling