Kinderkamers; klaar voor school!

interieuradvies TreinDoor Aline Landman

De vakantie is weer voorbij. Kinderen (voor het eerst of weer) naar school. Gaat bij jou de vlag uit of vind je het eigenlijk wel jammer?

Ik vind het best wel dubbel. Voor iedereen is het best wel weer goed om in het dagelijkse ritme terug te komen, maar die ontspannen sfeer en het niet hoeven haasten vind ik toch ook erg fijn hoor.

Maar wat ik nog het meest fijn vind, is dat ik mijn huis weer een beetje terugkrijg! Dat alle troepjes en rommeltjes weer terug zijn waar ze horen; in de kinderslaapkamers. Want dankzij dat tragere, relaxte leventje merk ik ook wel dat ik minder streng ben. Niks mis mee, maar het eindresultaat is (in mijn geval) wel een huis dat uit zijn voegen lijkt te barsten van de kinderspullen! Overal vind ik dingen van de kinderen, van knutselspullen tot een toilettas, je kunt het zo gek niet bedenken.

En eerlijk is eerlijk, ook daarvoor is regelmaat en structuur weer goed. Wat er dus de afgelopen dagen voor heeft gezorgd dat de kinderen en ik een soort van voorjaarsschoonmaak hebben gedaan, maar dan vlak voor de school weer begint. De slaapkamers van de kinderen zijn nu (net als zijzelf) klaar voor het nieuwe schooljaar. We hebben opgeruimd, uitgezocht, schoongemaakt en gesorteerd. Eerst met het nodige gemopper, maar uiteindelijk zongen we (zo vals als een kraai) samen liedjes, bedachten we grapjes en als grote beloning maakten we een kampvuurtje van alle papierrommel die uit de slaapkamers kwamen.

Kinderen naar school, ik aan de koffie! 
Heb jij nog slimme opbergtrucs? Laat ze dan zeker hieronder in een reactie weten.

interieuradvies Barbiesinterieuradvies Nerf wallinterieuradvies Kleding

 

 

 

 

 

 


 

Foto 1: witanddelight.com, Foto 2: www.agirlandagluegun.com, Foto 3: wtftheblog.com, Foto 4: theboysstoreblog.com


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf vijftien in cijfers: