Interieurontwerp recensie

interieurontwerp recensie 1Een tevreden klant voor mijn interieurontwerp. Daar word ik natuurlijk altijd heel blij van! Het is dan altijd fijn als mensen je laten weten dat ze tevreden zijn. Vaak krijg ik nog appjes met foto's van gekochte producten en de nieuwe inrichting of mailtjes met enthousiaste verhalen. Soms waai ik hier en daar nog even aan voor een kop koffie aan de nieuwe eettafel. Heerlijk om te zien en lezen dat alles letterlijk een plekje krijgt. 

Soms nemen mensen zelfs de moeite om een mooie recensie voor je op papier te zetten. Enkele daarvan vind je her en der terug op mijn site. Maar dit weekend kreeg ik zo'n mooie en open recensie van een klant in mijn mailbox. Deze deel ik daarom heel graag vol trots met je.

Dankjewel Yvonne! Ik heb genoten van de samenwerking! 

Van een ratjetoe naar een ‘nieuw’ huis

Ken je het verhaal van die Fries en die Zwolse die elkaar leerden kennen via Marktplaats? Het klinkt als een mop, maar het is echt waar. Niks geen dure datingbureaus, maar gewoon een lullige contactadvertentie waarin ik schreef dat ik op zoek was naar een stoere knuffelbeer. Remco voelde zich aangesproken en reageerde direct. Hij was ‘gratis af te halen’ uit Leeuwarden en dat heb ik dus gedaan. Het klikte meteen en een jaar later kochten we een huis in Zwolle. En je weet hoe dat gaat. Ieder neemt zijn eigen spullen mee en voor je het weet is het een vrolijke ratjetoe.

Zwarte lampen

Tien jaar lang hebben we deze ratjetoe gedoogd. In de tussentijd kwamen er twee kotertjes bij en dan is ‘ouwe meuk’ in je huis best handig. Je maakt er geen probleem van als je peuters die foeilelijke eikenhoutenkast gebruiken als stootkussen voor hun trapauto of voor de zoveelste keer een beker ranja leeg kieperen boven dat oude Leenbakker tafeltje.

Maar nu de kids groter worden, gaat het knagen. Begin dit jaar hebben we twee zwarte lampen gekocht die enorm sfeerbepalend zijn in ons huis. We wisten; dit was het moment om de rest ook aan te pakken. Maar waar begin je?

Poppenkast

Remco houdt van strak en zakelijk. Veel wit met zwarte accenten. Moet ik niet aan denken. Veel te koud. Geef mij maar houten meubels. Liefst een beetje doorleefd met vrolijke kleuraccenten. Dat geeft warmte en karakter aan je interieur, vind ik. Maar Remco wil niet wonen in een ‘poppenkast’…

Je snapt het al; we kwamen er niet uit. En…toen dacht ik aan Janna van Studio Loenz.

Gelukkig kon zij ons heel goed helpen. Eerst liet ze ons afzonderlijk van elkaar verschillende interieurs benoemen die we mooi of niet mooi vonden. Uit deze voorbeelden wist ze perfect een gemene deler te halen. We bleken veel meer op één lijn te zitten, dan we dachten. Ze ontwierp een moodboard waar we allebei al erg vrolijk van werden. Toen Janna daarna ook nog met een hele mooie 3D-tekening kwam, waren we helemaal enthousiast.

Spelen met ruimtegebruik

Ik vind het bijzonder hoe ze voorkeuren en stijlen bij elkaar brengt, maar ook speelt met ruimtegebruik in je kamer. Door een andere indeling van onze woonkamer creëer je veel meer rust, ruimte en sfeer. Een mooi inzicht dat we van Janna hebben geleerd.

Ook heeft ze kleurstalen meegenomen en adviseert ze in materialengebruik en verwijst ze ons door naar leveranciers en meubelwinkels. Het geeft heel veel positieve energie om op die manier met je woning bezig te zijn. Voor je het weet woon je in een ‘nieuw’ huis.  Wij kunnen vooruit met het advies van Janna als richtlijn.

Dus…als je je interieur wilt veranderen en je hebt daar deskundig advies bij nodig. Bel of mail Studio Loenz. Janna kan je perfect helpen!

Yvonne en Remco de Haan

Je kunt wel merken dat Yvonne vaker de pen pakt. Ze is oprichter van Verhaalkracht en de beste als het gaat om het schrijven van verhalen met een personal touch. interieuradvies logo voor blog site loenz
Yvonne van Verhaalkracht vertaalt jouw verhaal in een aansprekende boodschap voor je klanten. Ik ben in ieder geval erg geraakt door haar woorden. 

Wie schreef jou ooit een mail waar je trots van werd?

 
 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf vijftien in cijfers: