Interieurontwerp in Zwolle-Zuid

interieuradvies interieurontwerp Zwolle ZuidInterieurontwerpen. Dat is toch eigenlijk wel wat ik het liefste doe. De ideeën die ontstaan tijdens inspiratiesessies verwerken in een duidelijk en inspirerend ontwerp. Dat wat in je hoofd zit, vertalen naar een beeld waar klanten mee verder kunnen.

Onlangs ronde ik weer een aantal mooie projecten af. Ik maakte onder andere een interieurontwerp voor een leuk gezin in Zwolle-Zuid. Van Yvonne en Remco kreeg ik de vraag hun (en ik gebruik hun eigen woorden hoor) ratjetoe te veranderen naar een nieuw huis. Ze kwamen er zelf niet uit.

En waarom dat zo was, werd mij al snel duidelijk; ze keken vooral naar de verschillen in elkaars smaak. Terwijl ze eigenlijk best wel veel raakvlakken hebben.

Uiteindelijk is dat mijn uitdaging: in korte tijd uitvinden waar overlappen zitten tussen twee mensen. Waar hun ideeën van een thuisgevoel elkaar raken. De kunst is natuurlijk om niet voor paars te gaan, omdat de een van rood houdt en de ander van blauw. Je moet geen compromissen sluiten. Nee, ik moet een sfeerpallet creëren waar ze zich allebei in kunnen vinden. Het moet tenslotte een thuis worden voor iedereen in het gezin.

Bij Remco en Yvonne was dat weer een fijn proces, omdat ze open stonden voor elkaars wensen en voor mijn ideeën. Het is voor mij een groot plezier om zo met mensen samen aan de slag te kunnen gaan. Zo leer ik hen in korte tijd best een beetje kennen en daar ben ik heel dankbaar voor. 

In het interieurontwerp voor dit leuke stel uit Zwolle-Zuid waren hun al aangeschafte nieuwe lampen uitgangspunt. Een toefje geel in het verder rustige vergrijsde interieur was daarom een vanzelfsprekendheid. Als je een algemeen etiket op dit interieur zou moeten plakken dan zou dat ‘industrieel met een vleug Scandinavische zachtheid’ zijn.interieuradvies moodboard Yvonne en Remco

Maar ik plak er maar 1 etiket op: 'het nieuwe thuis voor Yvonne, Remco en hun twee snoepjes van kinderen'.

Ik wens dit gezin heel veel geluk in hun nieuwe huis.

Wil je meer informatie over de werkwijze van Studio Loenz?

Lees dan ook dit blog

En wil jij ook een interieurontwerp dat voor jou op maat gemaakt wordt? Neem dan nu contact met me op om de mogelijkheden te bespreken. 

interieuradvies interieurontwerp zwolle zuid 1interieuradvies interieurontwerp zwolle zuid 2

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf zeven in cijfers: