De gastbloggers van Studio Loenz 

ALINE LANDMAN

interieuradvies Staande foto AlineExpertise: Wonen met Kinderen

"Al heel jong had ik in de gaten dat ik wilde werken met mensen. Als kindercoach vind ik het heerlijk om kinderen en hun ouders weer blij te maken, ze een richting te geven. En waar is het nou belangrijker dan je fijn te voelen dan in je eigen huis?

Bij Studio Loenz kan ik mijn liefde voor wonen combineren met mijn kennis over kinderen en opvoeden. Ik inspireer je graag op het gebied van kinderslaapkamers. Want jouw kind moet zich toch ook heerlijk thuis voelen?"

LEES MEER

 

HESTER CATAU

Expertise: Grafische vormen en illustraties in huis

interieuradvies Studio Loenz Blog foto Hester Catau staand niet bijgesneden"Persoonlijk houd ik van veel diverse interieurstijlen, op alle mogelijke creatieve manieren. Mijn eigen interieur is dan ook vrij eclectisch. Ik ben gek op design, tweedehands/ vintage, decoratieve voorwerpen en mooie vondsten. 

In mijn blogs zal ik de nadruk leggen op grafische & illustratieve elementen qua interieur en ook met een oog voor fotografie." 

 

LEES MEER

 


MARGRIET SMIT

interieuradvies margriet Smit Staand

Expertise: DIY en styling voor bruiloften

"Ik houd van organiseren, regelen en (ont)zorgen. Achteraf gezien is dit ook altijd een rode draad geweest in mijn werk en privé. Dit alles heb ik weten te combineren in mijn vak als weddingplanner/ professioneel ceremoniemeester.

Daarnaast kan ik mijn creativiteit kwijt in de styling van een bruiloft. Dit maakt de dag nog persoonlijker waardoor je je als bruidspaar nog meer thuis voelt op je mooiste dag. Daarmee ook je gasten. En deze DIY kun je ook al gauw zelf terugvertalen naar een kleiner/ ander feestje."

LEES MEERMARIJE WILLEMSE-VLIEGENTHART 

interieuradvies marije profielfoto staand 650x900Expertise: Binnenhuisarchitectuur 

"Ik ben Marije, getrouwd met Roy. Samen hebben wij 2 kindjes in de basisschoolleeftijd. Ik ben een echte ‘mooi maker’, continu bezig met het opnemen van mijn omgeving en bedenk steeds weer hoe deze kan verbeteren. Daar zit geen aan/uit knop op ;-).

Als binnenhuisarchitect kan ik deze eigenschap mooi kwijt in mijn vak! Hierbij vind ik het heerlijk om mensen te helpen in hun zoektocht naar een fijne indeling en sfeer; met de juiste kleuren, meubels en verlichting."

LEES MEER

 

KARLIEN PLEIZIER

interieuradvies Introductie Karlien Pleizier 2Expertise: DIY en kleurgebruik

"Spelen met kleur is wat ik graag doe. In interieur, door te spelen met kleurige accessoires, bloemen of gekleurde muren. Maar ook in de DIY projecten die ik zelf maak. Die DIY’s kunnen items zijn gemaakt met kringloopvondsten, of kleurrijke creaties die ik zelf haak.

In dit alles zoek ik altijd naar een persoonlijke touch, waardoor het “eigen” voelt.
Mijn creatieve ideeën en kijk op kleur deel ik graag met jou, zodat jij erdoor geïnspireerd raakt en zelf aan de slag kan".


LEES MEER

 

MEGAN GEURTS

interieuradvies megan staandExpertise: Low budget styling met een knipoog

"Persoonlijk houd ik van het mixen van oud en nieuw, maar vooral de persoonlijkheid van de persoon die er woont naar voren te brengen, de schatten in huis te tonen op allerlei creatieve manieren. In mijn blogs zal ik de nadruk leggen op het creëren van persoonlijke ruimtes".

 

LEES MEER

 

MARIEKE HOUWKES-TEUNIS

interieuradvies Marieke HoukesExpertise: upcycling en recycling

"Mijn naam is Marieke Houkes en mijn interesse voor interieur is jaren geleden begonnen met het inrichten van mijn eigen kamertje thuis. Ik was als kind al altijd bezig met het steeds weer opnieuw verzetten van alle meubels in mijn eigen kamer.  Die belangstelling voor wonen is nooit over gegaan.

Sinds 2012 ben ik voor mijn eigen bedrijf bezig met veel verschillende facetten van wonen, maar DIY en upcycling hebben de nadruk. Mijn stijl vertaalt zich in met name natuurlijke en ‘groene’ oplossingen waarbij speciaal aandacht is voor bijzondere, veelal gerecyclede materialen".

LEES MEER

BewarenBewaren