DIY Kaarten

interieuradvies foto blog margriet kaarten maken 3 Door: Weddingplanner en bruiloftstylist Margriet Smit van Puur Trouwen

De laatste jaren worden bruiloften steeds vaker persoonlijker; de dagindeling, de styling. Je trekt je smaak, net als thuis, door op je bruiloft. Zodat je je ook op je mooiste dag thuis voelt en je jezelf kan zijn op je mooist!

Daarnaast vind je het wellicht ook gewoon super leuk om je voor je mooiste dag of een ander feest heerlijk uit te kunnen leven op het creatieve vlak!

Zoals zelf kaarten maken; de Save the date- kaart, de uitnodiging, menukaart, naambordjes voor op het buffet of op de tafels, etc.

Door ze zelf te maken wordt ook dit persoonlijk. Je kunt je lievelingskleuren kiezen, je lievelingsbloemen of iets wat bij je gekozen thema past. En zo heb je ook nog eens iets super unieks en origineels!! 

Naast de opdracht van een bruidspaar, het thema van het feest, doe ik inspiratie op bij Pinterest, internet, tijdschriften, etc. Op deze manier ga ik alles combineren tot een idee.

Voor een aanstaande bruiloft ben ik gevraagd om o.a. de styling te doen voor hun tuinbruiloft. In de tuin zal niet alleen de ceremonie zijn, maar er wordt ook gedineerd. Als aanvulling wil ik de styling doortrekken in de menukaarten en de kaarten op het buffet. Doordat de styling met name groen en bloemen zullen zijn, komt dit ook terug in deze kaarten. 

Voor elk type kaart kies ik een ander formaat papier. Ik laat op elke kaart dezelfde blaadjes en bloemetjes terugkomen of dezelfde kleuren. Je zou ook nog kunnen kiezen voor verschillende lettertypes. Op deze manier heb je veel keus en verscheidenheid, maar behoud je ook eenheid.

Door je eigen smaak en stijl door te trekken in de styling van jouw mooiste dag voel je je niet alleen zelf helemaal happy, maar zorg je ervoor dat jouw gasten zich helemaal welkom en thuis voelen op jullie feest. En dat is toch prachtig! 

Wil je nog meer ideeën voor het persoonlijker maken van je bruiloft of feest? Lees dan vooral dit blog met tips voor versieringen ook. 

interieuradvies foto blog Margriet kaarten maken 2interieuradvies foto blog kaarten maken Margriet


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf zes in cijfers: