Je deurbel: wat is jouw eerste indruk?

interieuradvies deurbel 1Een deurbel. We hebben er allemaal wel eentje. Al is het soms wel de vraag of je deurbel ook werkt. Ringgeluidtechnisch bedoel ik dan he.

Bij mij thuis gebruiken we de voordeur (en dus ook de deurbel) niet heel vaak. Iedereen komt eigenlijk gewoon gezellig en gemakkelijk achterom. De deurbel wordt vooral gebruikt door mensen die we voordat ze erop drukken (nog) niet kennen. Of niet zo goed. En daarmee zorgt je deurbel dus voor een eerste indruk. Letterlijk en figuurlijk. 

En een eerste indruk maak je natuurlijk maar een keer. Dus waarom nog langer kiezen voor dat saaie zwarte rechthoekje met dat witte rondje erop? Er zijn zoveel meer mogelijkheden. Grappig, heel sierlijk of heel uniek. Of in de vorm van je lievelingsdier. Kun je er meteen het geluid van dat dier als beltoon achter hangen. Hoewel, dat is misschien wat lastig met deze schattige zeepaard- en schildpadbellen. En dat geluid van jouw trouwe viervoeter als beltoon is misschien ook niet het beste plan. Maar ik ga toch eens op zoek naar zeehondenbellen met bijhorende tonen. Handig? Dat misschien niet. Maar wel heel persoonlijk. 

Heb jij een leuke deurbel? Ik ben heel benieuwd hoe jij thuis je eerste indruk maakt.  

 

interieuradvies deurbel 2interieuradvies deurbel 6interieuradvies deurbel 3interieuradvies deurbel 4

 

 

 

 

 


Foto 1: etsy.com, Foto 2: ebay.com, Foto 3: Flickr.com, Foto 4: oddgifts.com, Foto 5: instagram.comBewarenBewaren

BewarenBewaren


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf vijftien in cijfers: