Bruidsbeurs

interieuradvies beurs arnhem staand kopieTrouwen. Wat is dat toch iets geweldigs! Zelf dacht ik eerlijk gezegd altijd dat dat overdreven romantisch gedoe was. Je houdt toch ook wel van elkaar zonder een papiertje? Tot mijn (nu dus) man mij ten huwelijk vroeg. Want hoe geweldig is het om hem nu dus ‘mijn man’ te kunnen noemen in plaats van mijn vriendje. En hoe leuk is het om dezelfde achternaam te dragen als die geweldige mannetjes thuis doen. En zo’n bruiloft: wauw! Zoveel liefde, zoveel geluk en alle mensen die je dierbaar zijn tegelijk om je heen: kippenvel!

Maar voordat die dag er is, komt er stiekem best veel op je af. Was ik destijds maar naar een bruidsbeurs gegaan zoals al die verliefde leukerds afgelopen zondag. Met onze vintage producten stonden we op de Weddingfair in Arnhem. Wat een leuke mensen heb ik weer mogen ontmoeten. Iedereen is altijd zo vrolijk bij je stand. Heerlijk!

Te gek om te vertellen over de producten die we te huur hebben en te merken dat aanstaande bruiden enthousiast worden van wat we vertellen en laten zien. Het is zo geweldig om mee na te mogen denken over de styling van een feest, zeker als het een trouwerij is. Zo helpen wij mee met decoreren en hoeft het bruidspaar alleen elkaar nog maar te versieren. Ideaal toch!

Natuurlijk hadden we ook deze keer weer een ‘win een spiegel’-actie. Wat een leuke inzendingen hebben we al voorbij zien komen. Binnenkort maak ik uiteraard de winnaar bekend. Nog even geduld, want we willen alles natuurlijk goed bekijken. Bedankt iedereen voor de fijne dag!

 

interieuradvies platenspeler instagramvorminterieuradvies kaarsen instavorminterieuradvies radio en bloemen


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf zes in cijfers: