Een bijzondere achterdeur; leuk thuiskomen!

interieuradvies achterdeur rozeDe achterdeur. Bij mij thuis veel meer gebruikt dan de voordeur. In een ander blog gaf ik je al leuke inspiratie voor je deurbel. Want uiteindelijk moet je bij de voordeur zorgen dat je een goede eerste indruk maakt. En wat is daar nou beter geschikt voor dan een originele deurbel!

Maar wat als bij jou thuis iedereen nou net als bij mij ook vooral achterom komt? Dan is het toch jammer als je een saaie achterdeur hebt! Zo’n standaard groene of grijze deur met saaie klink. Met misschien zelfs wel zo’n lelijk plastic kattenluikje voor je trouwe vriendje en een afgetrapte deurmat waar nog half ‘lkom’ op staat.

Zonde! Een bijzondere achterdeur kun je zelf prima kopen of maken. 

Een bijzondere achterdeur; een warm welkom
Laat je vrienden, buren en bekenden weten dat ze bij jouw thuis echt welkom zijn! En trouwens, je komt toch zelf ook veel leuker thuis als je je sleutel in een prachtige achterdeur mag steken? Dus waar wacht je nog op. Haal verf en kwasten, koop bloemen en planten of struin internet af naar oude deuren.

Of ga helemaal voor iets echt unieks en timmer je eigen achterdeur of maak een schitterende veranda. Persoonlijker kan het eigenlijk niet. Het pakket met bouwtekeningen van Fred is dan een superhandig hulpmiddel.
Daar zit ongetwijfeld de juiste bouwtekening voor jou bij. 

 

zelf tuinmeubelen maken

interieuradvies achterdeur met veranda interieuradvies achterdeur veranda

 

 

 

 

 

 

Mijn eigen achterdeur is overigens geen bijzondere achterdeur, maar echt een vreselijk saaie. Grijs (inderdaad met kattenluik), een versleten deurmat en vieze kindervingertjes op het glas. Ik heb er al zoveel plannen voor gemaakt, maar het komt er steeds niet van.

interieuradvies achterdeur Screen doorinterieuradvies achterdeur met bloemeninterieuradvies achterdeur stalen kozijnen

 

 

 

 

 

 

 

 

Het liefst schilderde ik mijn deur knalroze. Hoe vrolijk thuiskomen moet dat zijn! Ik denk alleen dat mijn man daar niet heel gelukkig van wordt en het is tenslotte ook zijn thuis. Maar misschien als ik eerst het idee opper het hele huis roze te maken? En hem onderstaand plaatje laat zien. Dan valt alleen een roze deur ineens best mee.

interieuradvies achterdeur roze huisOf is dat onaardig?

Hoe ziet jouw achterdeur eruit? En ben je er blij mee?
Of heb je heel andere, leuke ideeën voor jouw achterom?
Tof als je ze hieronder deelt. 

Foto 1: www.boredpanda.com, Foto 2: www.southernliving.com, Foto 3: www.instagram.com, Foto 4: livediyideas.com, Foto 5: cotedetexas.blogspot.nl, Foto 6: bjdhausdesign.blogspot.nl, Foto 7: mydesignchic.com/

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf dertien in cijfers: