Aquarium in huis; dat kan ook mooi

interieuradvies aquarium met krukdopZeedieren. Als kind was ik er al helemaal verliefd op. Vooral de zeehond is favoriet. Het schattige roofdier met zijn grote, bruine ogen zorgt bij mij altijd voor ontroering.

Maar ook vissen (en dan met name schollen en roggen) en zeesterren, zeepaardjes en krabbetjes vind ik fantastisch. Een studie mariene biologie stond dan ook op het lijstje. Het werd uiteindelijk een ander studiepad. Maar mijn zeedieren-liefde is er niet minder op geworden. 

Deze zomer was ik daarom met mijn gezin weer op Texel te vinden. En wat hebben we weer veel prachtige zeewezens mogen bewonderen. Mijn kinderen wilden het liefst een zeehond kopen en hem meenemen naar huis. Vooral mijn jongste snapte niet goed waarom dat geen optie is.

Aquarium in huis
Een aquarium kan natuurlijk wel. Dan kunnen ze samen uren naar de visjes in het water staren. 

Maar vind jij die dingen ook altijd zo spuuglelijk? Zo’n grote, lichtgevende bak op een nog onelegantere pilaar midden in je kamer.

Dat hoeft dus niet. Ik vond een aantal superleuke en mooie vis-woningen die niet misstaan in jouw interieur.
Misschien dat ik er zelf ook maar eentje ga uitzoeken. Hoewel dat met katten in huis misschien niet de meest slimme keuze is.interieuradvies aquarium douche

interieuradvies aquarium mooie vormeninterieuradvies aquarium labyrinthinterieuradvies koffiepot aquarium

 

 

 

 

 

 

Welk aquarium is jouw favoriet? Of heb je zelf een toffe in huis? Laat het me hieronder dan weten. 

Foto 1: designwrld.com, Foto 2: decoratw.com, Foto 3: www.thisiscolossal.com, Foto 4: awwthings.com, Foto 5: www.acharmingproject.com


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf acht in cijfers: