3x inspiratie voor hout op je (trouw)feest

interieuradvies foto 1Door: Margriet Smit

Wat kun je doen met hout?! Met hout kun je op veel verschillende manieren je feest (of huis) stylen.

En wat ik zo leuk vind, is om zelf de natuur in te gaan voor dikke takken. Of als er bij iemand een boom gekapt wordt, te vragen of je wat mag hebben. Zo kun je de kosten laag houden en geef je de natuur een 2e leven!!

Ik zal 3 ideeën prijs geven wat je zoal kan doen: 

Boomstammen
Ideaal als bijzettafel om wat bloemetjes of kaarsjes op te zetten. Verschillende hoogtes bij elkaar geeft een prachtige opvulling van een stille hoek in de zaal. Of een  mooie sfeer in de setting van de ceremonie. Of op een limonadebar onder een sapkan; super functioneel en helemaal stylisch verantwoord!

Boomstamschijven
Heb je een boomstam? Een houtzager zaagt hem zo voor een paar euro in plakjes.
Een schijf is een prachtige onderzetter voor een paar vaasjes en kaarsjes. Een kleinere schijf kun je gebruiken als naambordje bij het diner. Met een stift of een brandpen schrijf je de naam van de gast erin. Zo heb je voor de gast meteen een leuk aandenken aan deze avond.

Kaarsenhouders
Hiervoor heb je dikke takken of smalle boomstammen nodig. Deze zijn ook goed te vinden in het bos.
Hier boor je een gat in waarin het waxinelichtje past. Ook hier zorgen verschillende hoogtes voor een mooie sfeer.
Een stammetje kun je wat dieper en breder uithollen. Aan de voorkant kun je dan vervolgens een figuur uitzagen met een figuurzaag. Het kaarsje geeft dan mooi het figuur weer. En als dit figuur ook nog eens past bij het thema, draagt dit weer extra bij aan de styling.

interieuradvies foto 2interieuradvies foto 3interieuradvies foto 4

Deze ideeën zijn erg leuk om zelf te maken. En vooral ook om samen te doen. Plan een leuke dag met je familie of vrienden om dit samen te doen ter voorbereiding van jullie feest. Zo betrek je iedereen erbij en is de voorpret en samen genieten al begonnen!

Uitbesteden kan natuurlijk ook. Ik help je er graag bij!
Heb je nog meer ideeën? Ik sta altijd open voor nieuwe creaties. Laat het me weten! Laat een opmerking achter of mail naar info@puurtrouwen.com

 


Laat een bericht achter - aantal berichten: 0Ben jij de eerste die reageert?Laat een bericht achter

Schrijf elf in cijfers: